Gastronomie Engadinu
Sušené maso a gastronomie Engadinu
Přemýšleli jste již někdy o tom, kolik času, pastvin a krmiva je potřeba, než se vyrobí naše speciality Salziz a Bündner Fleisch? (Salziz a Bündner Fleisch jsou uzeniny z kantonu Graubünden). Snad porozumíte lásce k našemu zaměstnání i nadšení pro tuto krajinu, v níž žijeme. Její zvláštní jas a bohatá flóra a fauna náš učarovaly. V naší „laboratoři chutí“ ve městečku Scuol vás rádi zasvětíme do tajemství tohoto řemesla. Nejlépe při sklence dobrého vína, samozřejmě jak v létě, tak i v zimě.
Kromě návštěvy našich řeznictví a v naší „aromatické laboratoři – Aromalabor“ na vás čekají další možnosti, jak strávit aktivní dovolenou. Např. různé exkurze technického nebo historického zaměření, expedice ve sněhu, degustace, kurzy vaření a další zajímavé akce. Těšíme se, že nás navštívíte a přejeme vám pohodovou zimní dovolenou plnou zajímavých zážitku.